Lajmërime

SOU Pero Nakov

Regjistrimi I nxënësve në vitin e parë

Filloristë dhe prindër, këtu keni informacione për kriteret e regjistrimit në vitine parë, dokumentet e nevoshme dhe afatet e regjistrimit!

https://www.facebook.com/SouPeroNakovKumanovo/

Në faqen tonë do të jeni në rrjedhë me ngjarjet dhe vërtetohuni pse jemi përzgjedhja më e mire!

sop1 sop2 sop3
     
sop4 sop5 sop6
     
sop7 sop8 sop9

 

Studentët më të mirë për vitin 2015/16!

1.     I-1     Martina Paunovik
2.     I-2     Gabriela Georgievska
3.     I-3     Melanija Dimkovska
4.     I-4     Bojana Antik
5.     I-5     Milos Spasovski
6.     I-6     Viktorija Bojkovska
7.     I-7     Stefan Zarkovski
8.     I-16     Milena krstevska
9.     II-1     Anastasija Jovanovik
10.     II-2     kamile Destanovska
11.     II-3     Sara Spasovska
12.     II-4     Tina Ilievska
13.     II-5     Marija Mlenkovska
14.     II-6     Anastasija Dzartova
15.     II-7     Emilija Jakimovska
16.     II-8     Anastasija Spirovska
17.     III-1     Valentina Dimitrovska
18.     III-2     Nikola Jovanovki
19.     III-3     Toni Anastasovski
20.     III-4     Marko Spasovski
21.     III-5     Marija Simonovska
22.     III-6     Andrijana Gorgevska
23.     III-7     Jelena kostadinovska

Kontakt

St. Pirin Macedonia nr. 4

1300 Kumanovë, Maqedoni

Lajm

Keep up to date me të gjitha lajmet

Copyright © 2017 Elkom Grup | web design | hosting solutions. All rights reserved.

Search