Активности

СОУ Перо наков

 
Ученици од нашето училиште учествуваа на конкурс на тема од областа на безбедноста, солидарноста и соработка со млади, организиран од страна на Мисијата на ОБСЕ во Скопје во соработка со Агенција за млади и спорт и Националниот младински совет. Најдобрите ученици добија пофалници за учество и пригодни награди.
IMG 2818ггг
 
 
 
 
Copyright © 2017 Elkom Grup | web design | hosting solutions. All rights reserved.

Search