Активности

СОУ Перо наков

 
Инспирирај се за иднината ! #30годинипартнерство #USAIDNorthMacedonia
Модна ревија - Рециклирана мода
Наши ученици од текстилно-кожарска струка се претставија со 11 модели, а два најкреативни модела според Ирина Тошева ќе бидат претставени на следниот настан во Скопје на 2 декември.
Благодарност до фабриката Салса и Дона плус кои донираа текстилен отпад за да се изработат моделите.
krvodariteli_22.11.2022.jpg312561104_501144488744025_250910472542993080_n.jpg
 
 
 
Copyright © 2017 Elkom Grup | web design | hosting solutions. All rights reserved.

Search